Roadmovie

Braakland/ZheBilding

Spel: Kris Cuppens

Spel(film): Jessa Wildemeersch

Muziek: Rudy Trouvé en Youri Van Uffelen

Tekst: Adriaan Van Aken

 

ROADMOVIE

Er zijn veel redenen om te willen verdwijnen uit de samenleving. Goede en slechte. En er zijn veel manieren om het te doen. Ik zal het NIET hebben over WAAROM je verdwijnen wil. Dat is jouw zaak. Ik zal je onderrichten in HOE je succesvol en COMPLEET verdwijnen kan. Zonder sporen na te laten.

Ben je op de vlucht voor een morele verantwoordelijkheid, genre alimentatie betalen voor je kind? STOP dan onmiddellijk met lezen en SCHIET jezelf voor de kop! Je verdient het niet te leven. In andere gevallen wens ik je het beste toe en hoop ik dat mijn tips en suggesties je kunnen helpen.

Schat eerst goed in voor WIE je op de vlucht bent. Is je tegenstander de politie? Weet dan dat je in hun ogen geen speciaal geval bent. Wat je ook hebt gedaan. Voor jou is je verdwijning iets heel persoonlijks. Dat weten zij en ze zullen het beslist tegen jou gebruiken.

Is je opponent een gewelddadige ex-partner? Denk er dan over om zijn auto onklaar te maken om je ontsnapping te vergemakkelijken. Voeg langkorrelrijst toe aan de radiatorvloeistof om de motor te doen vastlopen. OPGELET. Suiker in de benzinetank doen WERKT NIET. Het is een stadslegende die we te danken hebben aan de roman ‘The Monkeywrench Gang’ van Edward Abbey.

PLAN je vlucht zoveel mogelijk van tevoren. Haal je bankrekening leeg. VERNIETIG je creditcards. Laat al je aardse bezittingen verdwijnen, behalve je cash. VERBRAND je foto’s zodat ze niet gebruikt kunnen worden op uithangborden in tankstations en wegrestaurants. Draag kleren die je normaal gezien nooit zou dragen. SNIJD je oude kledij in reepjes en trek ze door in het toilet. VERANDER al je gedragingen. Rook je? Stop met roken! Rook je niet? Begin ermee!

VERNIETIG JE OUDE ZELF.  Zorg ervoor dat je niet alleen VERDWENEN bent, maar dat het lijkt ALSOF JE NOOIT HEBT BESTAAN.

vrij naar: ‘How to dissapear in America without a trace’

ROADMOVIE een vader-dochterverhaal over verdwijnen en verdwenen zijn.

Bron: http://www.braaklandzhebilding.be/dp/node/837

“The Wolfwhistle Song”

Roadmovie (eerste repetitie)

 

Roadmovie